+46 (0) 708-16 16 41 | kim@texthuset.se
+46 (0) 708-16 16 41 | kim@texthuset.se
+46 (0) 708-16 16 41 | kim@texthuset.se

Syns du inte,
finns du inte

Vi på Texthuset har mer än 35 års erfarenhet av media- och trycksaksproduktion, inom dagspress, bransch- och tidskriftsproduktion samt katalogproduktion.

Vi hjälper dig att synliggöra din verksamhet, ditt engagemang och att nå ut genom mediabruset.

Texthuset skriver texter och artiklar för olika tidskrifter, branschmedia och andra textproduktioner. Vi tar professionella bilder och utför layout, både vad gäller annonsproduktion och layout i annan trycksaksproduktion. Det kan vara broschyrer, företagspresentation, flygblad och tidskriftsproduktion.

Ingen vill ha en björntjänst

Kim Hall är en energisk journalist och fotograf med många järn i elden. Hon älskar att skriva och möta människor som har något intressant att berätta. Det kan vara allt från personliga porträtt till företagsnyheter inom byggsektorn, infrastruktur, industri, energi med mera. Det kan också vara personliga porträtt av kända eller mindre kända personer.

Kim har danska familjerötter och talar därför flytande danska trots att hon är född i Stockholmstrakten, är verksam i Limhamn men har hela Sverige som sin arbetsplats.

Hon reser ofta och mycket för att finna nya spännande reportage att skriva om. Hon är noga med att fakta ska vara rätt och att reportagen ska kännas personliga och sanningsenliga. Man är aldrig bättre än sitt senaste kneg. Ingen vill ju ha en björntjänst.

 

Vi jobbar bäst under press

Inget är för stort eller för smått att komma i tryck. Med fingertoppskänsla och engagemang trycker vi allt från broschyrer, flyers till kataloger och tidskrifter. Vi utför även layout, distribution och rådgivning.

Vi är måna om personlig service och lägger stor vikt på nära samarbete med våra uppdragsgivare.

Texthuset har lång erfarenhet av grafisk formgivning och har god kunskap om såväl offset- som digitaltryck.

Vi jobbar gärna under press!